کیلیان امباپه پس از درخشش مقابل سوئد و نزدیک شدن به رکورد گلزنی لیونل مسی در جامهای جهانی، تأکید کرد هدف اصلی او کسب عنوان قهرمانی با تیم ملی فرانسه است، نه شکستن رکوردهای فردی.
ستاره ۲۷ ساله فرانسه که در پیروزی ۳ بر صفر تیمش برابر سوئد دو گل به ثمر رساند، اکنون با ۱۸ گل تنها یک گل با رکورد ۱۹ گله لیونل مسی فاصله دارد. او همچنین با شش گل، در کنار کاپیتان آرژانتین در صدر جدول گلزنان جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است.
امباپه درباره رقابت با مسی گفت: «هدف ما رسیدن به فینال و قهرمانی است. هرچه بیشتر گل بزنید، طبیعی است که در جدول گلزنان بالاتر میروید، اما تمرکز من روی این موضوع نیست.»
او با اشاره به ادامه رقابت مسی برای افزایش آمار گلهایش افزود: «مطمئنم لیونل مسی هم گلهای بیشتری خواهد زد. به همین دلیل ذهنم را درگیر این رقابت نمیکنم و تمام تمرکزم روی حریفان پیش رو و نزدیکتر شدن به هدف اصلیمان، یعنی قهرمانی در جام جهانی است.»
فرانسه در مرحله بعد باید به مصاف پاراگوئه برود؛ تیمی که در مرحله قبل با ارائه نمایشی دفاعی، آلمان را در ضربات پنالتی حذف کرد. امباپه با هشدار نسبت به دشواری این دیدار گفت: «هیچ مسابقهای در مراحل حذفی آسان نیست. تا روز بازی روی نقاط ضعف و قوتمان کار میکنیم، چون هنوز جای پیشرفت داریم.»
او در پایان با ابراز رضایت از عملکرد تیمش اظهار کرد: «در مجموع شرایط خوبی داریم و قدرت گلزنی فرانسه این اعتماد را به ما میدهد که در هر مسابقه شانس پیروزی داشته باشیم. هدف نهایی ما بالا بردن جام قهرمانی است، نه صرفاً کسب افتخارات فردی.»




نظر شما